Terenul situat pe strada Torcători din Ploieşti, aparţinând Ministerului Apărării Naţionale (fosta cazarmă),  va intra în patrimoniul municipalităţii, conform unui proiect de Hotărâre de Consiliu Local, care urmează a fi discutat de aleşi. Proiectul este adaptat potrivit noului Cod Administrativ şi iniţiat de către viceprimarii Cristian Ganea şi George Pană.

Potrivit noului proiect, terenul va fi folosit pentru "realizarea unor obiective de interes public local, respectiv Spital Municipal de Urgenţă, locuinţe ANL, spaţii verzi, de agrement şi sport (locuri de joacă)". În termen de 10 ani, Primăria va trebui să predea, în schimbul terenului, către MApN, 80 de locuinţe din cele construite prin programul ANL.

Cei doi viceprimari fac astfel încă un pas spre construirea noului Spital Municipal de Urgenţă, un obiectiv cu care primarul liberal Adrian Dobre s-a tot lăudat, dar pe care l-a abandonat, ca pe majoritatea proiectelor promise ploieştenilor în campania electorală din 2016.

"Era nevoie de refacerea Hotărârii conform noului Cod Administrativ şi nu puteam pierde timpul. Ploieştiul are nevoie de un spital nou şi dacă primarul Adrian Dobre a abandonat proiectul, noi nu ne permitem să îl uităm. Important este că facem încă un pas spre noul Spital Municipal de Urgenţă, dar şi spre un nou cartier de locuinţe ANL. În administraţie totul este să îţi doreşti să faci ceva şi să nu îţi uiţi promisiunile", ne-a spus viceprimarul Cristian Ganea.