Mihai Alexandru Niţescu, tânărul din Ploieşti care şi-a înjunghiat fosta profesoară de matematică, şi-a premeditat sângerosul atac care a avut loc în liceul “Spiru Haret” din oraş. Rudele şi cei care îl cunosc pe atacator s-au cutremurat când au citit postarea înfiorătoare făcută cu puţin timp înainte să o înjunghie grav pe fosta profesoară chiar în faţa cancelariei.

În vârstă de 22 de ani, Mihai Alexandru Niţescu a scris pe Facebook un mesaj în care anunţa că a venit timpul să se răzbune pe fosta profesoară de matematică pentru că l-ar fi lăsat corigent, pe vremea când îi fusese elev.

“M-ai dat afară din liceu. A venit timpul să mi-o plăteşti şi nimeni şi nimic nu mă putea opri. Nu am frică, milă, scrupule. O să îţi sune în cap tot ce ţi-am promis. Nici clamparu nu a făcut ce o să îţi fac eu ţie. L-ai vrut pe dracu, îl ai!”, a scris pe Facebook Mihai Alexandru Niţescu, tânărul care a înjunghiat o profesoară în Ploieşti.

După ce şi-a dus la bun sfârşit planul diabolic, agresorul a fugit, însă a fost însă prins în doar câteva minute de o echipă de jandarmi care era în zonă. Gheorghe Iancu, jandarmul care reţinut, a descoperit în rucsacul acestuia un adevărat arsenal: un topor, o teslă, foarfece şi o sticlă băutură

În vârstă de 43 de ani, profesoara de matematică a ajuns în stare gravă la spital, în şoc hemoragic. Ea a fost operată şi, din fericire, în prezent, este în afara oricărui pericol. Victima lui Mihai Niţescu este soţia unui judecător din oraşul Ploieşti.