O poliţistă locală a fost lovită,  vineri după amiază, de un autoturism pe strada Veronica Micle din Ploieşti!

Conform IJP Prahova, şoferul maşinii care a lovit-o a fugit de la locul accidentului. Ulterior, autoturismul a fost găsit abandonat.

Potrivit reprezentanţilor Serviciului Judeţean de Ambulanţă Prahova, poliţista locală  a suferit un traumatism la coapsa dreaptă, fiind transportată la UPU Ploieşti.

Poliţia Locală Ploieşti confirmă că şoferul care a dat cu maşina peste poliţista locală era oprit neregulamentar pe trecerea pentru pietoni. În momentul în care poliţista locală a vrut să-l atenţioneze că este oprit neregulamentar, acesta a pornit maşina şi a plecat în trombă lovind-o se pare intenţionat pe femeie.

”Din primele cercetari se pare ca poliţista locală, aflată în exercitarea atribuţiilor de serviciu, a observat un autoturism parcat neregulamentar pe strada Bobâlna. S-a apropiat de conducătorul autoturismului solicitând acestuia să prezinte documentele, bărbatul a refuzat, s-a urcat în autoturism şi a plecat de la fata locului. Colegul poliţstei locale este cel care a apelat 112 spunând ca agenta a fost lovită de autoturismul în cauza. Poliţista locală a făcut un atac de panică, acuză dureri în zona şoldului şi a fost transportată la Spitalul Judeţean Ploiesti”, au anunţat şi reprezentanţii IJP Prahova.