Milionarul Mohammed Al Baghli, dispărut în urma cu 15 zile la Cheia, în judeţul Prahova, va fi căutat şi de criminaliştii kuweitieni, care sunt hotărâţi să rezolve ei enigma dispariţiei.

Autorităţile române au început căutările în urmă cu 2 săptămâni, însă nu au până acum nici măcar un indiciu despre locul în care s-ar putea afla bărbatul. În plus, familia milionarului a pus la bătaie o recompensă de 10 mii de euro pentru cel care va da poliţiştilor informaţii care ar putea rezolva cazul, anunţă B1 TV.
Mohammed Al Baghli, înainte de a pleca de la pensiunea din Cheia, şi-a lăsat în cameră telefonul mobil, o geantă cu lucruri personale şi o sumă de bani.

Recompensă de 10.000 de euro

Echipajele de salvatori şi câinii de urmă l-au căutat două săptămâni în munţi, însă acesta nu a fost de găsit.
După ce au exclus pe rând alte variante, rudele cred tot mai mult în scenariul răpirii. Din acest motiv, au pus acum pe masă şi o recompensă de 10 mii de euro, dar sunt dispuşi să mărească suma pentru informaţii valoroase pentru anchetă. De asemenea, criminaliştii kuweitieni sunt chemaţi să facă lumină acolo unde anchetatorii români au dat greş.
 

Suferea de aritmie cardiacă şi hipertensiune

Familia se teme inclusiv pentru sănătatea lui Mohammed. La 79 de ani, kuweitianul suferea de aritmie cardiacă şi hipertensiune. Cu alte cuvinte îi este imposibil să supravieţuiască mai mult de 3 zile fără medicamentele prescrise de specialist, iar un şoc ar putea fi în orice clipă fatal.
Misterul dispariţiei este cu atât mai mare cu cât afaceristul era extrem de iubit în zonă. Mohammed a ajuns la Cheia pentru prima oară în 1993. Un an mai târziu îşi construia propria casă şi de atunci cel puţin o dată pe an venea să îşi petreacă o lună în timpul verii alături de familie în România.

SURSA:EVZ.RO