România s-a aflat printre cele 26 de naţiuni prezente la cel mai important eveniment de celebrare şi premiere a performanţei în sporturile de iarnă, gală de la care reprezentanţii oraşului Sinaia s-au întors acasă cu premiul pentru cea mai frumoasă staţiune de schi din România.

Administraţia locală, prin reprezentanţii Gondolei Sinaia, au anunţat că "Sinaia a câştigat premiul pentru cea mai frumoasă staţiune de schi din România pentru anul 2018. Obiectivele turistice deosebite, infrastructura hotelieră, frumuseţea peisajelor, potenţialul de dezvoltare montană şi investiţiile majore din ultimii ani au contribuit decisiv la acordarea acestei distincţii care ne onorează. Şi ne obligă".

Din partea oraşului Sinaia au participat la Gala World Ski Awards primarul oraşului Sinaia, Vlad Oprea, şi Maria Floricică, administrator al domeniului schiabil sinăian.

"Multe emoţii, dar şi multă fericire şi mândrie pentru oraşul nostru. După 11 ani de investiţii constante în domeniul schiabil sinăian, rezultatele ne bucură şi ne motivează! Au fost clipe unice la Kitzbuhel, când cei mai mari jucători ai schiului mondial au urmărit cu interes filmul de prezentare al oraşului nostru. Mai sunt multe de făcut, ştim asta, dar ştim şi că suntem pe drumul cel bun. Mergem înainte! Mulţumesc echipei, atât celei din Primăria Sinaia cât şi celei de la Transport Urban - Gondola Sinaia, mulţumesc sinăienilor, felicitări tuturor!" a transmis primarul staţiunii, Vlad Oprea.