O patrulă a Poliţiei Locale Ploieşti a găsit marţi seară, în jurul orei 22.30, într-un parc din centrul municipiului Ploieşti, un minor neînsoţit, aflat în stare avansată de ebrietate.

Incidentul a fost detaliat de reprezentanţii Poliţiei Locale Ploieşti, într-o informare transmisă în cursul zilei de miercuri. "În seara zilei de 20 noiembrie 2018, în jurul orelor 22:30, o patrulă a Poliţiei Locale Ploieşti, aflată în zona Parcului «Nichita Stănescu» s-a autosesizat cu privire la faptul că un minor  nu se putea deplasa, din cauza stării avansate de ebrietate. S-a apelat Serviciul Unic de Urgenţă 112,  minorul – identificat ca fiind numitul R.O., în vârstă de 10 ani, domiciliat în Ploieşti – fiind transportat cu o ambulanţă la Spitalul de Pediatrie, pentru acordarea îngrijirilor medicale de specialitate", a anunţat PL Ploieşti.

Reprezentanţii instituţiei menţionează că mama copilului a fost identificată, singura măsură luată împotriva ei fiind aplicarea unei amenzi în valoare de 100 de lei, pentru că nu şi-a supravegheat odrasla.

Cazul a ajuns, însă, şi în atenţia Direcţiei Judeţene de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului, care a fost sesizată de PL Ploieşti în urma incidentului de marţi seară.