Casa de Cultură a Studenţilor Ploieşti, în parteneriat cu Universitatea Petrol – Gaze din Ploieşti organizează în perioada 15 – 17 noiembrie 2018 cea de-a XIII-a ediţie a CONCURSULUI NAŢIONAL DE DANS „EVERYBODY DANCE WITH US”.

Scopul proiectului este educaţia culturală a tinerilor, menţinerea interesului acestora pentru arta dansului ca formă de exprimare şi comunicare, descoperirea, susţinerea, lansarea şi promovarea tinerelor talente.

Concursul Naţional de Dans „Everybody Dance with Us” este conceput ca o manifestare cultural – artistică ce se adresează formaţiilor studenţeşti de dans.

Vor participa formaţiile de dans „Jump In”, „X-Tazy” (Casa de Cultură a Studenţilor Cluj Napoca), „Freaks Crew” (Casa de Cultură a Studenţilor Craiova), „The Sky” (Casa de Cultură a Studenţilor Iaşi), „M & M (Casa de Cultură a Studenţilor Sibiu), „Atlantis”, „Happy Dance”, „Unique” şi „Urban Army” (Casa de Cultură a Studenţilor Ploieşti).

Concursul se va desfăşura pe următoarele genuri de dans: clasic, modern, contemporan, caracter/etno stilizat, show-dance/fantezie coregrafică, jazz-dance /

music-hall, dans sportiv, street dance, dans comic şi open. 

 

PROGRAMUL CONCURSULUI NAŢIONAL DE DANS „EVERYBODY DANCE WITH US” este următorul:

 

•           JOI, 15 NOIEMBRIE 2018, ORA 18.00, sala de spectacole a C.C.S. Ploieşti:    Concursul Naţional de Dans „EVERYBODY DANCE WITH US”.

•           VINERI, 16 NOIEMBRIE 2018, ORA 18.00, sala de spectacole a C.C.S. Ploieşti:   SPECTACOLUL DE GALĂ:

-           Concursul pentru desemnarea celui mai bun dansator/dansatoare;

-           Spectacolul de divertisment „FOREVER YOUNG” prezentat de formaţiile artistice ale C.C.S. Ploieşti;

-           Festivitatea de premiere a Concursului Naţional de Dans „EVERYBODY DANCE WITH US”.

 

Având în vedere bunele relaţii de colaborare, vă rugăm să ne sprijiniţi prin promovarea evenimentului.

 

Pentru mediatizarea partenerilor mass-media, vă rugăm să ne confirmaţi  implicarea dumneavoastră până la data de 01 noiembrie 2018, ora 12:00, pe adresa de e-mail: [email protected] sau la numărul de telefon 0244-575.276.