Traficul este oprit, duminică, pe trei drumuri naţionale, în judeţele Covasna, Suceava şi Vrancea, şi pe şase judeţene din Suceava, Hunedoara şi Prahova, din cauza ploilor care au avut loc în ultima vreme, potrivit Centrului Infotrafic.

Astfel, pe trei tronsoane de drumuri naţionale circulaţia este întreruptă. Este vorba de DN11B Târgu Secuiesc - Cozmeni, în zona localităţii Cătruşa, judeţul Covasna, de DN2H, în localitatea Milişăuţi, pe podul de pe râul Suceava, judeţul Suceava şi de DN 2L, în localitatea Soveja, judeţul Vrancea.

Drumurile judeţene cu circulaţia oprită sunt: DJ 177B, în localitatea Gemenea, judeţul Suceava, DJ 209G, în localitatea Ulma (sat Nisipitu), judeţul Suceava, DJ 176A, în localitatea Brodina de Sus, judeţul Suceava, DJ 668A, între localităţile Alunu şi Prihodişte, judeţul Hunedoara, DJ 705A Sarmizegetusa – Costeşti, pe tronsonul cuprins între Valea Albă şi bariera de la intrarea pe drumul pietonal (aluviuni pe carosabil), în judeţul Hunedoara şi DJ 101T, între localităţile Bertea şi Luţu Roşu, judeţul Prahova, unde singurul pod care era construit artizanal peste pârâul Bertea a fost complet distrus.

De asemenea, circulaţia este îngreunată pe două drumuri naţionale. Este vorba de DN 12B, în zona localităţii Slănic-Moldova, acolo unde s-a surpat terasament pe o distanţă de 100 metri, în judeţul Bacău şi pe DN 15B, în localitatea Petru Vodă, acolo unde, de asemenea, s-a surpat terasament pe o distanţă de 30 metri, în judeţul Neamţ.

Circulaţia este restricţionată pe DN 17A, în localitatea Paltinu, judeţul Suceava, unde există restricţii de viteză (30 km/h) şi de tonaj (maxim 7,5 tone), iar circulaţia se desfăşoară pe un singur fir, alternativ.

În continuare, este întreruptă şi circulaţia feroviară pe secţia de cale ferată 403 Braşov - Întorsura Buzăului, pe raza localităţii Budila, din judeţul Braşov, după ce podul feroviar din localitate a fost dărâmat de viituri. Pe această secţie de cale ferată circulau însă doar garniturile unui operator privat.