Un accident feroviar a avut loc, vineri seară, în judeţul Prahova, în zona comunei Măgurele. Un tren de persoane în care se aflau 50 de pasageri a lovit un camion. Patru persoane au primit îngrijiri medicale, refuzând transportul la spital. 
 
Trenul, care aparţine unui operator privat, si a ajuns la destinaţie cu aproape o oră întârziere. Trenul implicat în accident, cu indicativul 10257, aparţine operatorului privat TFC. 
 
 
Accidentul a avut loc la trecerea cu calea ferată din comuna Măgurele, judeţul Prahova, unde trenul care circula pe ruta Ploieşti-Măneciu a lovit un camion cu două remorci încărcate cu lemn. 
 
În tren se aflau 50 de pasageri, iar în urma impactului patru dintre ei au avut nevoie de îngrijiri medicale, a transmis Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Prahova. Ulterior, cele patru persoane au refuzat să fie transportate la spital.
 
Una dintre remorci, care a fost lovită de garnitura feroviară, s-a răsturnat, fără a pierde încărcătura. În urma impactului, compartimentul motor al trenului a fost avariat.
 
Traficul feroviar a blocat în zonă, la fel şi cel rutier. Trenul si-a continuat deplasarea, astfel că traficul feroviar a fost reluat după aproximativ 40 de minute.