Liderii sindicatului majoritar de la TCE Ploieşti continuă să se comporte ca şi când societatea care asigură transportul ploieştenilor ar fi propria ogradă. După ce şi-au permis să pună de o aşa zisă grevă spontană, în toamna lui 2017, după ce au împânzit autobuzele cu anunţul că dispare gratuitatea pentru pensionari, elevi şi studenţi, pe motiv că...aşa au vrut ei, Ion Mişcă şi Silviu Sonu îşi văd nestingheriţi de "aventurile" sindicale.

Ultima ispavă a celor doi o reprezită demararea unor negocieri pentru majorări salariale, promiţând sume frumusele membrilor sindicatului pe care îl conduc într-o manieră dictatorială. Surse apropiate celor doi ne-au povestit că ieri, mai după prânz, cei doi au avut mai multe runde de negocieri cu sindicaliştii proprii pe terasa Restaurantului Orizont din centrul Ploieştiului.

Sursele noastre susţin că "marii lideri" *(era să scriu aceşti Jimmy Hoffa ai Ploieştiului dar am fi exagerat cu comparaţia) promit majorări de 25% şoferilor din sindicatul propriu, iar mecanicilor numai 15%, pe motiv că nu sunt aşa importanţi...

Ciudatele majorări vin în momentul în care Alexandri Nicolae, directorul TCE Ploieşti, se plânge de bugetul mic al societăţii comericiale.