Deputatul Dan Rădulescu, cel care până în urmă cu câteva luni deţinea funcţia de preşedinte al USR Prahova, a lansat un atac voalat la adresa noii viceprimăriţe a Ploieştiului. Rădulescu susţine în termeni...metaforici că Magdalena Trofin

"... faci un fel de facultate de administraţie publică într-un măreţ centru universitar inexistent. Evident, nu te angajează nimeni după aia. Aşa că devii secretară în mediul privat. Apoi, la recomandarea şefului, intri într-un partid, unde faci ceea ce făceai şi la serviciu, asculţi şi aprobi pozitiv. Iar cum în lumea politică democraţia şi meritocraţia vin cu autobuzul, după patru ani de aproape nimic, compilezi un slide cu şase imagini şi ajungi pe listele de consilieri. Apoi, viceprimar al urbei, c-aşa păţesc oamenii noi în politică...", a scris deputatul Rădulescu pe Facebook.

USR Ploieşti a prezentat-o pe Magdalena Trofin ca fiind un specialist cu vastă experienţă în administraţia publică, iar postarea parlamentarului prahovean demolează soclul pe care colegii de partid au urcată pe noua viceprimăriţă a municipiului reşedinţă de judeţ.

 

... faci un fel de facultate de administraţie publică într-un măreţ centru universitar inexistent. Evident, nu te...

Publicată de Deputat Dan Rădulescu pe Vineri, 13 noiembrie 2020