Primarul Adrian Dobre (e drept la sugestia consilierului Eugen Prună) continuă să supravegheze direcţiile aflate în subordinea celor doi viceprimari. Şi cum poţi ştii cel mai bine ce se întâmplă într-o direcţie, decât desemnând un şef care îţi este prieten....

Aşa se întâmplă la Direcţia Relaţii Internaţionale din Primăria Ploieşti, unde edilul o numeşte (din nou) pe faimoasa Dana Croitoru, al cărei principală calitate o reprezintă...prietenia cu Eugen Prună!

Dana Croitoru a fost "plimbată" de Adrian Dobre şi de Eugen Prună cam prin toate direcţiile din Primăria, doar pentru că doamna respectivă TREBUIE musai să fie şefă.

Gurile rele din administraţia publică locală susţin că Prună, loial prieteniei pe care i-o poartă Danei Croitoru, a făcut tot posibilul pentru ca doamna respectivă să fie la conducerea structurii care are ca principal domeniu de activitate implementarea proiectelor pe fonduri europene. Acum mişcarea îi reuşeşte, chiar în perioada în care viceprimarul Cristian Ganea este în concediu şi nu poate comenta decizia primarului Dobre.

Surse din Primărie susţin că numirea va fi făcută chiar astăzi şi rămâne de văzut cum va justifica Adrian Dobre numirea respectivă.