Primarul Adrian Dobre cere situaţie de urgenţă pentru a putea scăpa Ploieştiul de purici şi căpuşe motivând probleme birocratice, care au lăsat municipiul fără un contract de deratizare,dezinsecţie şi dezinfecţie. Mai mult, edilul s-a tot plâns de bugetul local care este foarte mic în acest an, buget care nu prea lasă loc de multe investiţii...

În acelaşi timp, acelaşi primar aruncă banii ploieştenilor pe fereastră, plătind din bani publici, o excursie pentru consilierii săi. Probabil că plimbarea costisitoare este un premiu pentru ratarea depunerii la timp a proiectelor care ar fi putut fi finanţate prin PNDL sau a ratării achiziţiei de autobuze noi...

Conform ziarulprahova.ro, Teodora Marin, city managerul Ploieştiului, şi Elena Buzăţel, consilier personal al primarului, se plimbă în Statele Unite şi în Canada, excursia fiind plătită din bani publici!

Oficial este vorba despre...un schimb de experienţă la invitaţia Asociaţiei Municipiilor din România, dar biletele de avion şi cazarea au fost plătite în urma unei achiziţii făcute prin Sistemul Electronic de Achiziţii Publice SEAP, valoarea fiind de..13.500 de euro.

Conform Actualitatea Prahoveană, cele două apropiate ale lui Adrian Dobre au mai primit şi 7000 de euro diurnă,aşa că toată plimbarea sare de 21.000 de euro!!! 

Teodora Marin este city-managerul  municipiului Ploieşti, iar Elena Buzăţel este angajată în funcţia de consilier la cabinetul primarului Adrian Dobre pe salariul de 6000 de lei lunar. Buzăţel îşi completează veniturile rezultate din pensie, aceasta lucrând, în trecut, la Conpet pe postul de director economic.



SURSA : ziarulprahova.ro şi actualitateaprahoveana.ro