Traficul este aglomerat, sâmbătă, pe Valea Prahovei, în zona localităţii Comarnic şi la ieşirea de pe autostrada A1 Bucureşti - Piteşti în DN7. De asemenea, valorile de trafic sunt crescute şi pe autostrada Soarelui şi pe DN 39 Mangalia - Constanţa.

Conform Centrului Infotrafic al Poliţiei Române, nu sunt anunţate drumuri naţionale sau autostrăzi cu circulaţia oprită din cauza vreunui eveniment rutier, dar traficul este aglomerat pe mai multe artere.

Astfel, este aglomeraţie pe sensul de urcare al DN1 Ploieşti - Braşov, în zona localităţii prahovene Comarnic şi la ieşirea de pe autostrada A1 Bucureşti – Piteşti în DN7. De asemenea, valorile de trafic sunt crescute şi pe autostrada A2 Bucureşti - Constanţa şi pe DN 39 Mangalia - Constanţa, fără a fi semnalate însă probleme majore.

Pentru a nu fi implicaţi în accidente rutiere, poliţiştii îi sfătuiesc pe şoferi să circule cu prudenţă sporită, să nu consume băuturi alcoolice înainte de a se urca la volan, să utilizeze luminile de întâlnire şi pe timpul zilei şi să mărească distanţa de siguranţă faţă de vehiculele dinainte.