28 de elevi au fost evacuaţi de la Colegiul Naţional Mihai Viteazul din Ploieşti, unde vântul puternic a doborât un copac care a căzut peste clădire. Nimeni nu a fost rănit, dar ISU Prahova a decis evacuarea copiilor pentru a facilita degajarea copacului.

Tot din cauza vântului puternic mai multe ferestre au fost smulse.

Probleme din cauza vântului au fost şi în alte zone din Ploieşti, dar şi pe drumurile din Prahova.
 

Astfel, DN1B a fost blocat la Mizil din cauza unui arbore căzut pe carosabil. Probleme au fost şi la Ploieşti, Podenii Noi, Poiana Câmpina şi Ariceştii Rahtivani.

Astfel, în Ploieşti pe strada Zugravului, crengile unui copac au căzut pe firele electrice, în timp ce un alt copac a căzut pe carosabil, pe Bulevardul Petrolului, a anunţat ISU Prahova. Tot în municipiu, au fost probleme similare şi pe strada Pompelor, aproape de Gara de Est, dar şi pe Cosminele, în zona de vest a oraşului. Pe strada Dediţel din zona de nord a oraşului un copac a căzut peste două autoturisme.

Echipajele de pompieri au mai intervenit luni după-amiază şi în Poiana Câmpina, unde un copac acăzut pe partea carosabilă, dar şi în comuna Podenii Noi, unde doi stâlpi de curent au fost doborâţi de vânt. La Ariceştii Rahtivani, pompierii au intervenit pentru degajarea mai multor elemente de construcţie smulse de vânt.