Veolia Energie Prahova anunţă încheierea sezonului de încălzire 2017 - 2018 începând cu data de 10 aprilie. Decizia a fost luată ca urmare a temperaturilor înregistrate în ultimele zile, dar şi având în vedere prognozele meteo pentru următoarea perioadă, fiind astfel îndeplinite condiţiile necesare pentru oprirea furnizării căldurii în sistem centralizat.

În acest context, de la această dată, toate echipamentele de producţie ale Veolia Energie Prahova vor trece la schema de funcţionare pentru perioada de vară, astfel încât să permită continuitatea alimentării cu apă caldă pentru toţi clienţii din Ploieşti.

În perioada extrasezonului, Veolia Energie Prahova va derula lucrări de întreţinere, reparaţii şi modernizare pentru echipamentele de producţie, transport şi distribuţie, în vederea creşterii randamentului global şi a eficienţei energetice a sistemului centralizat din Municipiul Ploieşti.

Compania rămâne la dispoziţia clienţilor săi prin Centrul de Apel non-stop apelabil la numerele 0244 408 888 şi 0 800 800 255, gratuit în reţeaua Telekom. De asemenea, date alternative de contact rămân: adresa de mail [email protected] sau Biroul Relaţii Clienţi din str.Gheorghe Doja nr.154A.