Avocatul George Botez, consilier local PSD, este uimit de modalitatea prin care liderii de sindicat de la TCE Ploieşti s-au apărat de măsurile administrative care ar fi putut fi luate împotriva celor care au declanţat greva ilegală de săptămâna trecută de la TCE.

"Sunt consternat  de faptul că liderii sindicali de la TCE s-au îmbolnăvit subit şi dau bir cu fugiţii când este vorba să răspundă pentru ceea ce fac! Îi lasă să răspundă pe salariaţii care i-au urmat având încredere în ei!

Incredibil câtă laşitate poate exista! Datorită întreruperii voluntare a lucrului (mă rog, din dispoziţia celor aflaţi în concediu medical) TCE a pierdut 6% din veniturile lunare, iar salariaţii nu vor fi plătiti două zile, luând bani mai puţini acum în preajma Sărbatorilor.

Mai mult, salariaţii vor ajunge în faţa comisiilor de disciplină, iar organizatorii nu! Pentru ceea ce s-a întmplat au suferit ploieştenii, copii, femei, bătrâni, oamenii care cumpără abonamente sau bilete şi vor suferi angajaţii oneşti ai TCE!

Cei aflaţi în spatele acestei poveşti au avut grijă să se pună la adăpost în spatele unor certificate medicale contestabile. Solicit conducerii TCE să solicite o expertiză medicală salariaţilor în cauză.", ne-a declarat George Botez.

Vă reamintim că săptămâna trecută salariaţii TCE au oprit lucrul pentru două zile, lăsându-i pe ploieşteni fără mijloace de tranport în comun.