Paşte însângerat pe şoselele din Prahova. Un tânăr în vârstă de numai 19 ani a decedat, iar alţi trei au ajuns la Spitalul Judeţean de Urgenţă Ploieşti. Unul dintre răniţi este în comă şi a fost găsit de salvatori în stop cardio-respirator, după ce a rămas încarcerat în autoturismul implicat în accidentul rutier produs pe DN1A, pe sensul spre Braşov, în zona localităţii Teişani.

Conform IPJ Prahova, un conducător auto în vârstă de 22 a pierdut controlul asupra direcţiei de mers şi a intrat cu maşina într-un copac de pe marginea drumului.  Medicii au constatat decesul unuia dintre pasageri, tânărul de 19 ani. 

Conform ISU Prahova, doi dintre cei implicaţi în accident au suferit multiple traumatisme, iar al treilea a intrat în comă, din cauza rănilor grave.

Ambulanţa Prahova a anunţat că un bărbat de 31 de ani, aflat în comă, a suferit un traumatism cranio-cerebral şi traumatisme abdominale, un altul în vârstă de  40 de ani  a suferit un traumatism cranio-cerebral, traumatism toracic, fractură de femur şi fractură de braţ. Şoferul în vârstă de 22 de ani a suferit şi el traumatisme cranio-cerebrale, toraco- abdominal şi de femur.


Şoferul autoturismului a fost testat cu aparatul etilotest, iar rezultatul a fost negativ, iar poliţiştii continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate ce a condus la această tragedie.