Social democraţii ploieşteni solicită demisiile primarului Adrian Dobre şi a lui Alexandri Nicolae directorul TCE. Publicăm integral comunicatul PSD Ploiesti:

PSD Ploieşti  solicită demisia primarului Adrian Dobre şi a lui Alexandri Nicolae, directorul TCE Ploieşti.

Este anormal ca de doua zile ploieştenii să nu beneficieze de transportul public în comun şi nimeni să nu îşi asume responsabilitatea pentru această situaţie.

Cetăţenii care au plătit abonamentele pentru transportul în comun trebuie să ştie cine se face vinovat de faptul că nu au putut ajunge la timp la serviciu sau pentru faptul că au trebuit să lipsească de la locul de muncă pentru a-şi duce copiii la şcoală. Prin această atitudine iresponsabilă aţi pus în pericol copiii Ploieştiului, domnule Dobre!  Aţi umilit cetăţenii ploieşteni lăsându-i să aştepte în staţiile de autobuz şi tramvai,  în timp ce dumneavoastră şi consilierii pe care-i aveţi staţi în birourile de la etajul 3 al Casei Albe, rupţi de realitatea care chinuie oraşul!

Este inadmisibil ca într-un oraş european cetăţenii să nu beneficieze de serviciile publice atâta timp cât li se solicită să plătească taxe şi impozite.

Cu două hotărâri de Consiliu Local aprobate, primarul Adrian Dobre nu reuşeşte să rezolve situaţia de la TCE Ploieşti.

Dacă nu reuşiţi să semnaţi un ordin de plată, nu mai bine demisionaţi domnule Dobre?  Nu este mai simplu să vă recunoaşteţi incapacitatea de a gestiona problemele municipiului şi să renunţaţi la a mai chinuii cetăţenii acestui oraş?

Ploieştenii nu au nicio vină în tot conflictul de la TCE.  Ei au nevoie de servicii publice moderne asigurate permanent nu doar din când în când. V-aţi asumat exclusivitatea politică şi managerială a problemelor de la TCE,  iar consilierii PSD au acceptat acest lucru, spre binele ploieştenilor. Aţi numit AGA, Consiliul de Administraţie, Directorul General  al firmei de transport local şi aţi reuşit să desăvârşiţi dezastrul sub semnatură proprie!

Vă aşteptăm demisia, domnule primar Adrian Dobre! Aşa veţi demonstra că vă pasă şi că sunteţi un om corect şi onest! Daca nu, veţi intra în istoria urbei ca primarul „şoricel” care tremură de frica unei semnături! Şi nu este deloc onorant!