Întâmplare nefericită pentru un grup de ploieşteni care şi-au dorit să participe la concertul lui Tudor Gheorghe, spectacol care a avut loc la Casa de Cultură a Sindicatelor din Ploieşti.

Fiica unui cuplu de ploieşteni a dorit să le facă o supriză părinţilor. Aşa că a cumpărat cu trei săptămâni înainte bilete la concertul lui Tudor Gheorghe pentru că ştia că părinţii săi îşi doresc să vadă acest spectacol.

A plătit cash, convinsă că nu va fi niico problemă. Casieriţa a scris locurile pe spatele biletelor...ca în comunism...când nu se inventase calculatorul...

Ieri seară şi-a luat părinţii şi au mers la spectacol. Erau 7 persoane...Ajunşi în sala de spectacol...supriză!!!! Pe locurile cumpărate cu trei săptămâni înainte stăteau alte persoane!

Au mers la casa de bilete, au discutat cu organizatorii, au negociat...surpriza s-a transformat în lacrimi de neputinţă...Într-un final, impresarul lui Tudor Gheorghe le-a dat banii înapoi (din buzunarul propriu) şi nu au fost lăsaţi să urmărească spectacolul.

Ruşinos pentru că oamenii nu doreau banii înapoi ci să urmărească specacolul maestrului.

La ieşirea din Casa de Cultură a Sindicatelor, ploieşteanca a recunoscut casieriţa care îi vânduse biletele...În lacrimi a întrebat-o dacă nu îi e ruşine pentru ce a făcut...I s-a răspuns cu un zâmbet orbrazinic..."Şi ce mare greşeală am făcut??"

Ruşinos comportament! Păcat că managerii Casei de Cultură a Sindicatelor rămân închistaţi în comunism şi nu înţeleg că în anul 2017, când iei banii unui om şi nu îi oferi serviciul pentru care a plătit se cheamă înşelăciune! Într-o ţară civilizată pentru un asemenea incident (care nu s-ar fi petrecut), oamenii ar fi beneficiat de scuze şi eventual de bilete gratuite la alte câteva zeci de spectacole. La Ploieşti au fost daţi afară ca nişte infractori!

Aşteptăm un punct de vedere al managerilor Casei de Cultură a Sindicatelor cu privire la incidentul de miercuri seara