Consilierii locali din Buzău au aprobat, joi, bugetul pentru aducerea la Buzău, la jumătatea lunii viitoare, a celebrei orchestre „Johann Strauss Ensemble” din Viena, care se va afla în România în cadrul turneului „Best of Vienna”. Bugetul alocat acestui eveniment se ridică la 30.000 de euro, incluzând amenajările.

Potrivit primarului municipiului Buzău, Constantin Toma, joi, a fost aprobată suma necesară aducerii la Buzău a renumitei orchestre Johann Strauss Ensemble, astfel că săptămâna viitoare speră să fie semnat contractul, iar concertul să aibă loc pe 19 decembrie.

Conform lui Toma, spectacolul ar urma să fie organizat în Sala Sporturilor din Buzău, iar intrarea va fi liberă.

Johann Strauss Ensemble revine în România pentru al 13-lea an. Concertele vor debuta pe 12 decembrie, la Sala Palatului din Bucureşti, şi vor continua pe 13 decembrie — Sala Thalia din Sibiu, 14 decembrie — Teatrul Naţional din Cluj-Napoca, 15 decembrie — Teatrul "Ioan Slavici" din Arad, 16 decembrie — Palatul Culturii din Târgu-Mureş (două reprezentanţii de la orele 17,00 şi 20,00), 17 decembrie — Palatul Culturii din Bistriţa şi pe 18 decembrie — Teatrul "Sică Alexandrescu" din Braşov.