Daniel Tudose, un tânăr din Ploieşti, trăieşte o dramă după ce a fost diagnosticat cu cancer! Dan este plecat în Dublin, Irlanda, unde muncea, scrie ZiarulIncomod. A început să se simtă rău, aşa că şi-a făcut nişte analize. Răspunsul a venit chiar în ziua în care împlinea 29 de ani, 5 octombrie.

În timp ce prietenii îi scriau pe Facebook „La mulţi ani”, doctorii din spital îi dădeau vestea fatidică: are cancer de timus, cu metastaze în mai multe părţi ale corpului, inclusiv la ficat şi la măduva osoasă. A doua zi a început chimioterapia şi şi-a anunţat prietenii.

Dan face tratamentul în Dublin, dar costurile sunt mari şi are nevoie de fiecare dintre noi pentru a învinge în lupta cu boala şi pentru a se întoarce acasă sănătos, la familie şi la prieteni. Cei care îl pot ajuta, pot dona în contul RO78BRDE300SV52100873000 PAVELIU MIHAI. Pentru transferuri din alte ţări, se foloseşte codul SWIFT: BRDEROBU, BIC: BRDE. Se pot transfera bani şi prin PayPal, cu adresa de mail [email protected]. De asemenea, prietenii lui vând diverse lucruri, fotografii, sacouri, bijuterii, iar banii obţinuţi astfel vor fi donaţi pentru Dan.

Toate aceste lucruri le regăsiţi pe grupul de Facebook făcut în acest sens: Donaţii pentru Dan.

Dan a urcat o filmare pe grup. Cu lacrimi în ochi, le-a mulţumit prietenilor de acasă pentru ce fac pentru el. Spune că la ora actuală nu se ştiu încă rezultatele chimioterapiei, dar că face şi radioterapie, iar procedura dă rezultate.