Uniunea Suporterilor Petrolişti a convocat toată suflarea galben-albastră, printr-un comunicat de presă postat pe pagina de Facebook pentru a participa la şedinţa Consiliului Local Ploieşti de marţi 6 iunie ora 10.00, şedinţă convocată de aleşii PSD-ALDE pentru a rezolva problema mărcilor Petrolul.

„Ne vedem de îndată!

Adică mâine, 06.06.2017, oră, 10:00, la Primăria Ploieşti, la şedinţa “de îndată” a Consiliului Local Ploieşti, având pe ordinea de zi însuşirea evaluării mărcilor “Petrolul” precum şi o posibilă modalitate de încredinţare a acestora către ACS Petrolul 52 Ploieşti.

Aşadar, mâine e o nouă zi, o nouă încercare de intrare în normalitate, adică de acordare a mărcilor singurei entităţi continuatoare a istoriei şi tradiţiei Petrolului Ploieşti.

Nu ştim dacă lucrurile se vor rezolva, pentru că normalitatea nu e o stare care caracterizează mersul lucrurilor în Primăria şi Consiliul Local Ploieşti, dar datoria noastră e să fim acolo.

Te aşteptăm şi pe tine, suporter petrolist, să ne fii alături! Noi credem că se poate, trebuie să se poată şi, până la urmă, se va putea! Crede şi tu!

Ne vedem „de îndată”, mâine, 06.06.2017, ora 10.00, INTRAREA „B” a Primăriei Ploieşti, pentru a participa la şedinţa “de îndată” a Consiliului Local Ploieşti.

Mulţumim,
 

Uniunea Suporterilor Petrolişti.