Unii politicieni sunt abonaţi la funcţii publice. O dovedeşte şi fostul deputat Alexandri Nicolae care a fost desemnat director interimar al SC Transport Călători Express, societatea de transport public a municipalităţii. Desemnarea politicianului liberal a fost făcută de către Consiliul de Administraţie, iar Nicolae va ocupa funcţia până la finalizarea concursului pentru ocuparea definitivă a postului. De altfel, liberalul este unul dintre candidaţii înscrişi la acest concurs.

Alexandri Nicolae este vicepreşedinte al PNL Prahova, fiind unul dintre puţinii foşti liberali rămaşi în partid după fuziunea dintre PNL şi PDL. În trecut a ocupat funcţiile de subprefect şi prefect al judeţului, a fost director al SC Conpet SA, una dintre cele mai profitabile societăţi comerciale din portofoliul statului român, şi a fost, timp de două mandate, deputat în Parlamentul României.

Din păcate, “soarta” a fost crudă cu liberalul iar acesta nu a reuşit să prindă un loc eligibil pe listele PNL la alegerile din decembrie 2016.