Vântul puternic a doborât mai mulţi copaci în judeţul Prahova, afectată de vijelie fiind în special zona din nordul judeţului. În staţiunea Cheia, un pom a căzut pe drumul către Muntele Roşu. în Azuga mai mulţi copaci rupţi riscă să cadă pe DN 1, iar la Sinaia subsolul unui bloc a fost inundat din cauza infiltraţiilor, scrie News.ro

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Prahova, Raluca Vasiloae, mai mulţi copaci au fost rupţi sau doborâţi de vânt, duminică, în zona de nord a judeţului şi în municipiul Poieşti. Unul dintre pomi a căzut în zona staţiunii Cheia, pe drumul către Muntele Roşu, iar un alt copac a fost doborât de vânt în Ploieşti, pe strada Arcului.

De asemenea, în staţiunea Azuga autorităţile intervin pentru tăierea mai multor arbori rupţi sau dezrădăcinaţi din cauza vântului puternic, intervenţia având loc în condiţiile în care există riscul ca trunchiurile acestora să ajungă pe carosabil, pe drumul naţional 1.

În urma precipitaţiilor abundente, subsolul unui bloc din Sinaia a fost inundat, pompierii intervenind pentru evacuarea apei. Locatarii din respectivul imobil au avut şi în trecut probleme legate de inundaţii, apa infiltrându-se în subsolul blocului la fiecare ploaie abundentă.

 

SURSA: News.ro