Comuna Cocorăştii Mislii se poate lăuda că are una dintre cele mai moderne baze sportive din judeţ. Două terenuri de fotbal, un teren de baschet şi unul de tenis, plus o clădire administrativă, dotată cu vestiare şi grupuri sanitare au fost contruite cu fonduri de la guvern şi de la bugetul local.
Investiţia în valoare de zece miliarde de lei a început în timpul guvernării Tăriceanu, şi a reuşit să fie finalizată abia acum.

La inaugurarea organizată în weekend, în timpul sărbătoririi Zilei Recoltei, a participat un număr mare de politicieni, cei mai bine reprezentaţi fiind democrat liberalii. Deputaţii Roberta Anastase, Dragoş Gunia şi George Ionescu au ales să îşi petreacă mai multe ore în mijlocul localnicilor din Cocorăştii Mislii, încurajaţi fiind şi de aparteneţa politică a primarului Daniel Alexandru.
Pata de culoare...politică a reprezentat-o deputatul liberal Graţiela Gavrilescu, căreia primarul Daniel Alexandru a ţinut să îi mulţumească, în mod deosebit, pentru sprijinul acordat pentru realizarea investiţiei.

Evenimentul s-a bucurat şi de prezenţa lui Ioan Gavrilescu, fostul preşedinte al CS Oltchim Râmnicu Vâlcea, şi surorile Ana Maria şi Adriana Tâmârjan, foste campioane mondiale de gimnastică.