Primarul Adrian Dobre a delegat, astăzi, atribuţiile celor doi viceprimari ai Ploieştiului. În încercarea de a-i face pe viceprimari să pară că nu fac nimic, Dobre le-a delegat, însă, tocmai domeniile delicate, semn că îşi doreşte să nu se implice în rezolvarea problemelor municipalităţii.

Astfel, social democratul Cristian Ganea este ordonator principal de credite, coordonează Direcţia Economică şi monitorizează proiectele finanţate prin fonduri europene. Cu alte cuvinte, liberalul Dobre fuge de finanţările europene (de altfel, nu a vorbit în campanie despre proiecte finanţate c u astfel de fonduri) , recunoscând astfel capacitatea lui Cristian Ganea de a finaliza la termen toate proiectele aflate în derulare. Nici gestionarea bugetului municipalităţii nu este pe placul...economistului Adrian Dobre, renunţând astfel la verificarea modului în care este gestionat bugetul municipalităţii.

Nici finalizarea staţiei de epurare, proiect drag Robertei Anastase, nu este pe placul noului edil. Sau poate că a "aruncat pisica" nedorind să îi explice şefei sale de partid ce se întâmplă cu acest obiectiv. George Pană, viceprimarul din partea ALDE; va coordona activitatea RASP Ploieşti (cuibul de liberali al municipalităţii), precum şi activitatea Filarmonicii Paul Constantinescu, a Teatrului Toma Caragiu şi a Casei de Cultură IL Caragiale. Să înţelegem că nici cultura nu este pe placul noului primar?

City manager controversat...

Zvonurile din media locală o dau drept city manager pe Teodora Marin, fostă şefă a Direcţiei Tehnic Investiţii din mandatul lui Andrei Volosevici. Nu ar fi nicio problemă, dacă Teodora Marin nu ar fi responsabilă pentru proiectele dezastruoase depuse pentru finanţările europene. În plus, în mandatul ei de director, DTI a devenit celebră în România prin copierea efectivă a unui proiect făcut de o primărie a unui sector din Bucureşti pentru reabilitarea liniilor de tramvai...