Purtătorul de cuvânt al ISU Prahova, Raluca Vasiloae, a declarat pentru AGERPRES că echipele de intervenţie s-au deplasat la Ariceştii Rahtivani, unde un copac a căzut peste o casă, în urma incidentului nefiind înregistrate victime, ci pagube materiale.

De asemenea, pompierii lucrează pentru degajarea unui pom care a căzut peste liniile electrice ale Liceului 1 Mai din municipiul Ploieşti.

Intervenţii similare au loc şi în alte zone ale municipiului Ploieşti, dar şi pe DN 1, la Gorgota, pentru îndepărtarea de pe carosabil a unor copaci.

În cursul nopţii, echipajele au intervenit în municipiul Ploieşti, pentru îndepărtarea a patru copaci căzuţi pe autoturisme, informează un comunicat al ISU Prahova.

Potrivit Inspectoratului Judeţean de Poliţie Prahova, la această oră nu sunt drumuri blocate, dar se circulă în condiţii de iarnă pe toate arterele.

Totodat[, peste 9.000 de consumatori nealimentaţi cu energie electrică din cauza zăpezii

Peste 9.000 de consumatori din mai multe localităţi ale judeţului Prahova sunt nealimentaţi, duminică dimineaţă, cu energie electrică din cauza zăpezii care a rupt liniile electrice, dar şi din cauza copacilor care au cedat sub greutatea zăpezii, căzând peste conductori.

Purtătorul de cuvânt al Electrica Muntenia Nord, Marian Popa, a declarat, pentru AGERPRES, că opt localităţi sunt complet nealimentate, iar alte cinci sunt parţial afectate de această situaţie.

În total, 9.131 de consumatori nu beneficiază de curent electric în urma problemelor cauzate de căderile masive de zăpadă.

Potrivit sursei citate, 13 echipe de intervenţie se află pe teren pentru remedierea defecţiunilor.