Desi se declara ingrijorati de soarta Spitalului de Pediatrie din Ploiesti, consilierii liberali nu au votat proiectul de hotarare prin care salariile personalului unitatii medicale se majoreaza cu 12%. Semn ca ingrijoarerea pentru soarta copiilor dispare atunci cand este vorba despre chestiuni politice.

Interesant este ca aceeasi liberali care au propus cu mare tam-tam infiintarea unei comisii care sa identifice pachete salariale pentru medici, s-au abtinut sau au votat impotriva majorarii salariilor din Spitalul de Pediatrie.

Mai mult, mult dorita comisie nu a functionat niciodata pentru ca...nimeni nu a convocat-o. Si chiar daca ar fi fost convocate intalnirile comisiei nu ar fi avut loc. Desi in timpul sedintei CL s-a propus ca mult discutata comisie sa se intruneasca imediat dupa terminarea intrunirii alesilor locali, la final singura care a ramas pentru a dezbate problemele medicilor a fost Larisa Bazavan. Restul alesilor liberali au dat bir cu fugitii, ca doar era vineri dupa amiaza si incepuse deja weekendul