Un mail primit de către toţi şefii din Primăria Ploieşti şi din instituţiile subordonate pune pe jar angajaţii municipalităţii.

Mailul trimis din partea primarului liberal Adrian Dobre solicită un plan pentru reducerea cheltuielilor, specificându-se că este vorba despre reduceri salariale şi despre un plan de concedieri.

Cu alte cuvinte, liberalul Dobre face ceea ce a învăţat în PDL-ul lui Emil Boc şi Traian Băsescu: taie salariile şi lasă oamenii fără serviciu. Poate că Adrian Dobre ar trebui să demonstreze că este economist (aşa cum scrie în cv-ul său) şi să  realizeze un plan concret de redresare financiară a Ploieştiului, plan care să nu se bazeze pe masurile de austeritate pedelistă, atât de hulite de către alegători.

Şi ca un ultim sfat...domnule Dobre, şefii dvs din PDL au pierdut alegerile după episodul cu tăierea salariilor. Poate găsiţi o soluţie reală de salvare a bugetului, fără a lăsa oamenii fără venituri. Nu de alta, dar se anunţă un dezastru veritabil pentru PNL-ul dvs la următoarele alegeri locale....