Primăria Municipiului Ploieşti, prin Administraţia Serviciilor Sociale Comunitare,  informează  cetăţenii că, începând cu data de 23.09.2015, va derula activitatea de distribuire a formularelor de cerere si declaraţie pe propria răspundere pentru acordarea ajutorului de  încălzire a  locuinţei, aferente  sezonului rece  2015 –  2016, în conformitate  cu prevederile  Ordonanţei de Urgenţa a Guvernului nr.70/2011, privind măsurile de protecţie socială  în perioada sezonului rece, cu modificările şi completările ulterioare, precum si a Hotărârii  nr. 346/11.09.2013 a  Consiliului Local al Municipiului Ploieşti, privind acordarea ajutoarelor de încălzire a locuinţei de la bugetul local,  astfel:

1. Către administratorii asociaţiilor de proprietari/locatari, pentru persoanele care utilizează pentru încălzirea locuinţei energie termică furnizată în sistem centralizat, la Poliţia Locală Ploieşti, intrarea din str. Nicolae Simache nr. 2, la sediul  S.C. VEOLIA ENERGIE PRAHOVA S.R.L., Str. Gheorghe Doja nr.154A şi la Uniunea Asociaţiilor de Proprietari Prahova, cu sediul in Ploieşti Str. General Vasile Milea nr.1. bl.A7, parter;

2. Personal, către cetăţenii care utilizează pentru încălzirea locuinţei  gaze naturale, lemne sau energie electrică, la sediul Poliţiei Locale Ploieşti, intrarea din str. Nicolae Simache nr. 2.

Menţionăm că formularele/declaraţiile pe propria răspundere necesare acordării ajutoarelor de încălzire, atât de la bugetul de stat, cât şi de la bugetul local, pot fi accesate/descărcate de pe paginile de internet: www.asscploiesti.ro  sau www.ploiesti.ro

Depunerea formularelor pentru acordarea ajutoarelor, se va face începând cu data de 01.10.2015, la Sediul Poliţiei Locale Ploieşti, intrarea din str. Nicolae Simache nr. 2, în zilele  de marţi până joi,  în intervalul orar  8³° - 16³° şi vineri  între orele 8³° - 14°°.

Informaţii suplimentare privind  condiţiile de acordare  ale acestui sprijin financiar, puteţi obţine de pe  site-ul  Administraţiei Serviciilor Sociale Comunitare Ploieşti, sau  la numerele de telefon  0244/384742,  pentru energie termică şi  0244/526090,  pentru gaze naturale, lemne,  energie electrică.