Răsturnare de situaţie în problema stâlpilor amplasaţi în intersecţia străzii Văleni cu Gheorghe Doja, zona BCR. Ieri, reprezentanţii Primăriei Ploieşti şi ai constructorului Tancrad susţineau că stâlpii au fost montaţi la solicitarea Electrica.  Mai mult, pentru remedierea situaţiei, municipalitatea a solicitat demontarea rapidă a acestora,

Doar că astăzi am primit la redacţie următorul drept la replică din partea SDEE Ploieşti pe care îl publicăm integral:

"Referitor la articolul cu titlul “Stâlpii nimănui ?” din data de 15 Iulie 2015, în Jurnalul Prahovean, facem urmatoarele precizări: Sucursala de Distribuţie a Energiei Electrice Ploieşti nu are nicio implicare în decizia care a dus la amplasarea celor doi stâlpi în mijlocul carosabilului, pe strada Văleni la intersecţia cu strada Gheorghe Doja. În şedinţa Comandamentului săptamanal pentru lucrări de investiţii din data de 10 Iulie 2015, Inginerul Stelian IVAN - Şef Centru MT/JT Ploieşti - SDEE Ploieşti, a propus ca pentru “Lucrarea de inlocuire stâlpi pentru tramvaiul 101” (Beneficiar: Primăria Ploieşti), să nu se schimbe amplasamentul iniţial al stâlpilor. Proiectantul General al lucrării, Intergroup Engineering SRL a emis o Dispoziţie de Şantier prin care s-a hotărât montarea celor doi stâlpi în mijlocul intersecţiei străzii Văleni cu Gheorghe Doja, soluţie aprobată de Primaria Ploieşti. Menţionăm că, pe Dispoziţia de Şantier nu există nicio semnătură a reprezentanţilor SDEE Ploieşti."

Şi totuşi...Dacă nici Electrica nu a cerut amplasarea stâlpilor, cine este "mintea luminată" care a decis montarea lor în mijlocul străzii?

Oricum, Caragiale ar fi fost fericit dacă ar fi trăit în zilele noastre!