Stâlpii care au transformat Ploieştiul în noul Caracal sunt cea mai bună dovadă a transpunerii în realitate a zicalei „graba strică treaba”

Reprezentanţii municipalităţii au constatat uimiţi că în mijlocul intersecţiei de la BCR au apărut...doi stâlpi! Nu pe margine, ci FIX în mijlocul intersecţiei.

Explicaţia este halucinantă: „Aşa a cerut Electrica!”. Iar dacă Electrica a cerut, reprezentanţii Tancrad s-au conformat fără a mai aştepta avize, autorizaţii sau fără a informa Primăria că  stâlpi vor fi montaţi. În realitate, stâlpii existau în proiectul iniţial, fiind montaţi în mijlocul unor squaruri, care vor avea rol de separatoare de sens. Apariţia lor în mijlocul intersecţiei este legat tot de Electrica, reprezentanţii societăţii refuzând să accepte soluţia de subtraversare a cablurilor în intersecţiile principale.

Aşa că Dorel de la Tancrad s-a apucat să monteze rapid stâlpii pentru a finaliza cât mai rapid lucrările!

Iar ca să dreagă busuiocul, reprezentanţii Tancrad au depus documentaţia necesară pentru avizarea de urgenţă a stâlpilor buclucaşi, plătind (sursele noastre susţin că în această dimineaţă) taxa de urgenţă pentru a obţine rapid autorizaţiile.

Bine că cei de la Electrica nu au solicitat amplasarea unor stâlpi de înaltă tensiune în mijlocul vreunei străzi din Ploieşti, că altfel cine ştie ce se mai întâmpla în oraşul lui Nenea Iancu!