SC HALE ŞI PIEŢE SA şi PRIMĂRIA MUNICIPIULUI PLOIEŞTI organizează în perioada 20-22 septembrie 2013, a XII-a ediţie a „Sărbătorilor toamnei".

Acest eveniment, care a devenit tradiţie în municipiul Ploieşti, oferă posibilitatea achiziţionării produselor de sezon la preţuri mai mici, precum şi ocazia de a petrece momente de relaxare cu pastramă, must şi vin din podgoriile prahovene şi nu numai, în acorduri de muzică populară.

Pe strada Griviţei, de lângă Halele Centrale, vor fi amenajate 78 de locaţii pentru expunerea şi comercializarea legumelor şi fructelor, florilor de sezon, produselor apicole, produselor de panificaţie şi patiserie, mustului, vinului, ţuicii şi dulceţurilor.

Ambianţa de sărbătoare va fi asigurată în intervalul 20-22 septembrie 2012 de instituţii de prestigiu prahovene, precum Teatrul „Toma Caragiu", Casa de cultură „ I.L. Caragiale", Filarmonica „ Paul Constantinescu" şi Casa Armatei. Copiii sunt invitaţi la spectacolele oferite de teatrul de păpuşi, în zilele de 21 şi 22 septembrie, începând cu orele 1130.

Vă aşteptăm cu mare plăcere să participaţi la a XII-a ediţie a „Sărbătorilor toamnei"!