Social democraţii şi reprezentanţii ALDE nu au scăpat ocazia de a-l taxa pe primarul Adrian Dobre pentru bâlbâiala de care dă dovadă în rezolvarea problemei dezinfecţiei şi dezinsecţiei la Ploieşti.

Într-un comunicat de presă, liderii PSD şi ALDE Prahova susţin:

Domnul primar Dobre a comis-o. Din nou!

Abia zilele acestea, la aproape 30 de grade Celsius, a observat că vara, nefiind… ca iarna, aduce, şi la Ploieşti, ca de fiecare dată, creşterea vegetaţiei, în care se dezvoltă căpuşe, ţânţari, omizi…


Şi că, ce să vezi?, spitalele încep să se umple de ploieşteni înţepaţi de căpuşe, că ziarele locale sunt pline cu ştiri pe această temă şi că nici pe Facebook lucrurile nu stau mai bine, semn că nici măcar cei mai # rezistenţi nu mai suportă situaţia…

Formalităţile licitaţiei pentru servicii de dezinsecţie – deratizare NU sunt finalizate, aşa că domnul Dobre a găsit, ca de obicei, cea mai puţin obositoare cale de a fi exonerat de răspundere: a decretat, oficial,… stare de urgenţă, situaţie pe care o doreşte validată şi extinsă şi pe teritoriul comunei Bucov de Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă.

În acest fel, serviciile respective vor putea fi atribuite DIRECT, FĂRĂ LICITAŢIE, unei firme de profil, la alegerea ”specialiştilor” din Primărie, aceiaşi care ”au organizat” atât de bine şi licitaţia care a adus Ploieştiul în pericol.

Da, stimaţi ploieşteni!

Aşa stau lucrurile în municipiul nostru capitală de judeţ!

Şi nu e de mirare!

Domnul primar Dobre dovedeşte, pentru a ”n”- a oară, nu doar că poartă o pălărie mult prea mare pentru domnia sa ci şi că este incapabil să îşi selecteze echipa!

Deja am pierdut numărul consilierilor personali, directorilor economici, secretarilor, directorilor Direcţiei juridice pe care i-a schimbat, şi-au luat lumea în cap sau i-au fost băgaţi pe gât şi, astăzi, iau decizii în locul dumnealui!

Această situaţie NU MAI POATE CONTINUA!

Fie domnul Dobre îşi recunoaşte limitele şi îşi depune demisia, fie, bărbăteşte, îşi face dezinsecţie în propria ogradă şi scapă de neaveniţii de care s-a înconjurat!

Da, avem situaţie de urgenţă la Ploieşti: Căpuşele din ”Primăria lui Dobre”!


Şi PSD şi ALDE Ploieşti îl critică pe edilul liberal:
 

PSD  Ploieşti şi ALDE Ploieşti consideră că primarul Adrian Dobre  a demonstrat încă odată că nu îi pasă deloc de soarta Ploieştiului.

         Tărăgănând rezolvarea problemei deratizării şi dezinfecţiei, edilul liberal pune în pericol siguranţa cetăţenilor, dovedind că nu este capabil să gestioneze niciuna dintre problemele apărute în administraţia ploieşteană.

       Primarul Ploieştiului s-a prezentat  total nepregătit la şedinţa Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă, asteptând ca rezolvarea să vină “de sus”
Adrian Dobre a încercat să pozeze în victimă (a propriei incompetenţe, probabil), încercând să paseze responsabilitatea pentru rezolvarea crizei la Prefectura Prahova.

     Primarul nu a reuşit să ofere Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă date concrete pentru a putea fi identificate soluţiile necesare rezolvării crizei care durează de mai bine de trei ani.

           În aceste condiţii nu putem să nu ne întrebăm cine îl strânge cu uşa pe Adrian Dobre de îşi doreşte atât de tare încredinţarea directă a contractului de deratizare şi dezinsecţie? 

 

Poate primarul liberal să garanteze că preţul pe care municipalitatea îl va plăti pentru dezinsecţie nu va fi unul uriaş? Sau că alocarea de urgenţă nu va merge către o firma apropiată intereselor sale politice sau personale?


          Domnule Dobre, poate că a venit vremea să recunoaşteţi că nu sunteţi capabil să conduceţi  Ploieştiul şi să vă retrageţi!  Aşa ar face un politician cu coloană vertebrală!