Preşedintele interimar al PDL Bucureşti, Adriean Videanu, a anunţat, duminică, într-o conferinţă de presă, că reprezentanţii acestui partid demisionează din Consiliul General al Municipiului Bucureşti, el argumentând că PDL nu doreşte "să mai gireze incompetenţa administrativă" la nivelul Capitalei,

"În momentul de faţă, PDL nu mai este dispus sub nicio formă să gireze incompetenţa lui Sorin Oprescu. De mâine PDL părăseşte Consiliul General, toţi consilierii generali ai PDL îşi vor da demisia din CGMB. E forma noastră de protest la incapacitatea lui Sorin Oprescu, după 6 ani de mandat nu a reuşit să propună un singur proiect ", a susţinut Videanu.

El a precizat că este vorba de zece consilieri generali care vor părăsi CGMB. "Ne vom da demisia şi vom continua dialogul cu bucureştenii, PDL va veni cu propriile soluţii, pe care le va supune consultării publice pentru rezolvarea problemelor bucureştenilor", a mai spus Videanu.

PDL nu va face alte propuneri de completare a celor zece locuri care vor fi vacante în CGMB. "Să facă alte partide propuneri, să aibă majoritatea USL", a spus Videanu, adăugând că, astfel, USL ar putea să competeze locurile vacante.