Pe 21 noiembrie, începând cu ora 18:00, Ploieşti Shopping City organizează un concert umanitar ce are ca scop strângerea de fonduri pentru Vlad Braşoveanu, un bolnav diagnosticat cu tumoră pe creier. Nico&Shobby, Valentin Dinu, Laurian Manta, Adelina, Giulia Eftimescu, Freddy şi Trupa de dans ”Vogue” sunt artiştii care vor participa la evenimentul caritabil şi care îl vor ajuta pe Vlad Braşoveanu să trăiască şi să depăşească momentele dificile prin care trece. În plus, jucătorii din echipa CSU Asesoft Ploieşti vor dona echipamente sportive şi le vor oferi autografe celor prezenţi.

Vlad Braşoveanu a fost diagnosticat cu o boală agresivă, în stare avansată, glioblastom cerebral, şi a fost supus deja unei intervenţii chirurgicale costisitoare, ce a putut fi realizată numai în afara graniţelor ţării, la Clinica şi Institutul de Cercetare-Gemania-INI HANOVRA. Acesta va începe în următoarele 6 săptămâni procedura de radioterapie combinată cu chimioterapie. Operaţia şi tratamentul de recuperare se ridică la suma de 50.000€. Pentru ca Vlad să aibă ocazia de a duce o viaţă normală, mai mulţi artişti, personalităţi locale şi sportivi îi vor sări în ajutor participând la un eveniment caritabil în interiorul Ploieşti Shopping City.

Astfel, cei care vor vizita centrul comercial vor putea asista la concertul umanitar şi vor putea face donaţii în urna plasată în zona scărilor rulante.

 Cei care vor să îl ajute pe Vlad şi înaintea concertului caritabil o pot face prin modalităţile de mai jos:

  RO96RNCB0604080329500001

  RON RO08RNCB0205080329500001 EUR,

  Beneficiar Bratu Andra Madalina (numele înainte de căsătorie)

   PayPal, [email protected], COD BICSWIFT: RNCBROBU.