Ediţia a XIII-a a Târgului de Toamnă s-a deschis vineri în curtea Hipodromului din Ploieşti. Mai mulţi aleşi locali au dat startul evenimentului organizat de către SC Hale şi Pieţe SA.

Eurodeputatul Laurenţiu Rebega a fost atracţia dimineţii venind costumat în port popular. Acesta alături de viceprimarul Iulian Teodorescu au deschis târgul. Târgul de toamnă se desfăşoară în perioada 26-28 septembrie şi a adunat 57 de producători şi 30 de agenţi economici. Standurile acestora au fost dispuse de-a lungul drumului de acces către clădirea Hipodromului, iar în capăt este montată scena pe care se vor desfăşura spectacole muzicale.

 Publicul ploieştean are şansa de a cumpăra produse de sezon (struguri, vin, ţuică, mere), legume, fructe, brânză pastramă, miere, dulceţuri, panificaţie,  obiecte de artizanat, flori direct de la producători la preţuri puţin mai scăzute.

Duminică, 28 septembrie, în cadrul reuniunii de trap, cursa va fi intitulată „Premiul SC Hale şi Pieţe SA“, la final fiind acordate premii.

Ambianţa de sărbătoare va fi asigurată în intervalul 26 – 28 septembrie 2014 de instituţii de prestigiu prahovene, precum Teatrul „Toma Caragiu“, Casa de cultură „I.L. Caragiale“, Filarmonica „Paul Constantinescu“ şi Casa Armatei.

Din păcate, inaugurarea târgului a fost umbrită de vremea rece şi ploaia sporadică.