În aceste zile, o delegaţie a Primăriei Ploieşti este în Germania pentru a discuta cu autorităţile din Munchen despre imprementarea unui proiect transfrontalier, proiect care ar putea fi accesat pentru modernizarea Grădinii Zoologice din Parcul Constantin Stere.

Din delegaţie face parte şi Teodora Marin (încă) city managerul Ploieştiului. Spunem încă pentru că surse apropiate primarului Adrian Dobre susţin că sunt ultimele zile alea Teodorei Marin în funcţia de ...primar adjunct al municipiului. Edilul consideră că doamna este responsabilă pentru pierderea finanţărilor pentru mai multe proiecte importante pentru Ploieşti şi crede că a venit vremea ca Teodora Marin să părăsească funcţia de city manager pentru a fi sigur că municipiul va reuşi să mai prindă ceva bănuţi şi din alte surse, nu doar din bugetul local.

Aşa se face că vizita în Germania este pentru Marin un fel de excursie de adio. La întoarcerea de la Munchen, Teodora Marin va găsi biroul de la etajul 3 ocupat şi bagajele gata strânse pentru a le muta în altă instituţie.

Liberalii îl susţin pentru postul de city manager pe medicul Bogdan Nica, un om cu o experienţă vastă în management. Nica a fost secretar general al Ministerului Sănătăţii, preşedinte al ANPC, secretar de stat şi conduce una dintre clinicile private din Ploieşti.