TITLURILE ZILEI:
• Petrolul trebuie să continue visul frumos!    • Opt candidaţi, între care o femeie, pentru Primăria Craiova pe postul lăsat liber de Lia Olguţa Vasilescu    • Campania electorală pentru alegerile parţiale din 11 iunie a început sâmbătă    • Numărul programelor ransomware pentru dispozitive mobile s-a triplat în primul trimestru din 2017    • Proiect privind "reîntregirea familiei de români" cu ocazia Centenarului: Bilet dus-întors gratuit pe CFR şi TAROM pentru a fi alături de rude de Ziua Naţională    • Organizatorul festivalurilor Untold şi Neversea recrutează două mii de voluntari între 16 şi 35 de ani    • ASF: Circa 720 de persoane constată toate daunele RCA din România    • Un român, condamnat la peste doi de închisoare în SUA, pentru clonare de carduri    • Spaţiul privat virtual al ANAF, disponibil şi pentru firme de la 1 iunie    • Maxima zilei - 27 mai 2017    • Bancul zilei din data de 27 mai 2017    • Petrolul trebuie să continue visul frumos!    • Opt candidaţi, între care o femeie, pentru Primăria Craiova pe postul lăsat liber de Lia Olguţa Vasilescu    • Campania electorală pentru alegerile parţiale din 11 iunie a început sâmbătă    • Numărul programelor ransomware pentru dispozitive mobile s-a triplat în primul trimestru din 2017    • Proiect privind "reîntregirea familiei de români" cu ocazia Centenarului: Bilet dus-întors gratuit pe CFR şi TAROM pentru a fi alături de rude de Ziua Naţională    • Organizatorul festivalurilor Untold şi Neversea recrutează două mii de voluntari între 16 şi 35 de ani    • ASF: Circa 720 de persoane constată toate daunele RCA din România    • Un român, condamnat la peste doi de închisoare în SUA, pentru clonare de carduri    • Spaţiul privat virtual al ANAF, disponibil şi pentru firme de la 1 iunie    • Maxima zilei - 27 mai 2017    • Bancul zilei din data de 27 mai 2017    
Jurnalul Prahovean foloseşte cookies-uri proprii şi ale terţilor. Continuarea navigării implică acceptarea lor. Aflaţi mai multe.
Sâmbătă - 27 mai 2017 6:41:24

Jurnalul Prahovean
ISSN 2344 – 1488; ISSN–L 2344 – 1488


Cum afli dacă cineva se ascunde de tine pe Facebook


17 martie 2015

citeşte totul despre:
block,
pasii,
parte,
unfriend,
intamplat,
lista,
trebuie,
multi,
prieteni,
facebook,
activitatea,
observirating  rating  rating     (258 vizualizări)

Ai atât de mulţi prieteni în lista de Facebook, încât nu poţi urmări activitatea tuturor. Dar ce faci când observi că o anumită persoană nu mai face parte din lista ta de prieteni? Ţi-a dat doar unfriend sau ... block? Citeşte mai jos care sunt paşii pe care trebuie să îi urmezi pentru a-ţi putea da seama ce s-a întâmplat.

Nu mai găseşti un prieten/ă pe Facebook. Deloc. Şi nu ştii ce s-a întâmplat. Cel mai important, nu apela la applicaţiile sau site-urile care susţin că îţi pot arăta cine te-a blocat. Ele vor doar să obţină acces la informaţiile tale personale.

Ei bine, s-ar putea ca prietenul/prietena să-ţi fi dat block. Sau contul lui/ei să fie suspendat pentru că a încălcat regulile Facebook sau pur şi simplu şi-a şters contul.

Ca să-ţi dai seama dacă ai fost sau nu blocat, caută cel mai recent mesaj pe care ţi l-a trimis persoana respectivă şi începe o conversaţie. Dacă persoana respectivă îţi răspunde, atunci nu ai fost blocat/ă. De ce? Pentru că atunci când un utilizator Facebook foloseşte opţiunea Block, atunci nu mai primeşte nici un mesaj de la persoana pe care a blocat-o. Dacă nu răspunde, atunci e clar: ai fost blocat/ă. Dar, pentru mai multă siguranţă, continuă să investighezi.

Ce faci mai departe

Pentru a vedea dacă ai fost sau nu blocat/ă, caută persoana respectivă în bara de căutare când eşti logat/ă. Dacă găseşti persoana respectivă, relaxează-te, nu ai fost blocat/ă. Când cineva foloseşte opţiunea block, nu ai posibilitatea să o găseşti pe Facebook. Ar mai fi un motiv pentru care nu poţi să dai de el/ea: şi-a schimbat setările de condidenţialitate. Dar nu trebuie să te opreşti aici.

Caută persoana respectivă pe Google atunci când nu eşti logat pe Facebook. Dacă reuşeşti să dai de persoana respectivă atunci când nu eşti logat, înseamnă că ... eşti blocat/ă.

Treci mai departe. Ieşi din contul de Facebook şi caută persoana pe Google. Dacă Google a găsit-o, dă click pe link. Apoi, într-o fereastră separată intră pe Facebook. Întoarcete la linkul pe care l-a generat Google şi dă click. Este diferit? Îţi arată altceva decât ai văzut înainte? Îţi spune că profilul nu există? Dacă e aşa, atunci ai fost blocat/ă.

Dacă nu găseşti persoana respectivă în Google, nu te panica. Se poate să-şi fi ajustat setările în aşa fel încât motoarele de căutare să n-o găsească sau pur şi simplu profilul nu a fost încă indexat de Google.

Mai poţi să întrebi prietenii comuni dacă persoana respectivă e activă pe Facebook. Dacă răspunsul este pozitiv, atunci ştii deja de ce nu o mai găseşti.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin
Adăugaţi un comentariu:
Folosind un cont de facebook:
sau folosind formularul următor:

Nume:

Email:

Comentariul:

Cod siguranţă:
Codul de securitateDin aceeaşi categorie:Grupul de firme Baupartner propune metode constructive inovatoare, pentru a răspunde în mod unic şi specific nevoilor fiecărui beneficiar în parte

bancul_zilei

Un turist se adresează unui ţăran:
– Îmi daţi voie să trec peste terenul dumneavoastră ca să pot prinde autobuzul de la ora cinci?
– Desigur! Şi dacă vă vede taurul, puteţi prinde şi cursa de la patru şi jumătate…
„Cel care nu se teme de nimic e la fel de puternic ca cel de care se tem toţi.” — Friedrich von Schiller

Curs valutar
26 mai 2017


EUR
EURO = 4.5573 RON

Moneda euro a crescut


USD
USD = 4.0641 RON

Dolarul american a crescutGBP
GBP = 5.2287 RON

Lira sterlina a scazut


Top articole

JurnalulPH Advertising va ofera servicii de publicitate si reclama online