Echipa de minifotbal Vispesti Blejoi, campioana judeţului Prahova, va participa, începând de mâine, la turneul care va decide ierarhia la nivel naţional. La competiţia care va avea loc la Hunedoara se vor înfrunta pentru supremaţie 20 de echipe, împărţite în patru serii.

Gruparea prahoveană, antrenată de Octavian Costache, a fost repartizată într-o grupă “grea”, alături de MAV Timişoara, Smart Baia Mare. ABC United Bucureşti şi Old School Football Arad.

“Am nimerit în cea mai tare grupă de la acest turneu. Dar asta nu înseamnă că ne sperie vreun adversar. Dimpotrivă, dacă vrem să demosntrăm cât de buni sunte, le batem pe contracandidate încă din grupe şi scăpăm de ele. Oricum, eu sper să ajungem cel puţin în semifinale la acest turneu şi cred că avem capacitatea de a atinge acest obiectiv, chiar dacă nu putem cont ape Chiriţă şi Onuţ”, ne-a declarat Octavian Costache, antrenorul formaţiei Vispesti Blejoi.

La ABC United Bucureşti, de exemplu, evoluează, printre alţii, foştii jucători ai Stelei Adrian Neaga şi Petre Marin.

Delegaţia prahoveană a plecat astăzi, cu autocarul, spre Hunedoara, urmând ca mâine dimineaţă să debuteze în competiţie.