Lupii au plecat deja către Târgu Mureş, acolo unde vor încerca să se califice în semifinalele Cupei României pentru a treia oară consecutiv. Deplasarea este efectuată cu autocarul. Delegaţia ploieştenilor se va caza la Grand Hotel şi, după prânz şi odihnă, jucătorii vor efectua un antrenament pe un teren sintetic pus la dispoziţie de organizatorii de la ASA Târgu Mureş.

Cum iarna şi-a intrat în drepturi din prima zi, lupii vor avea un adversar în plus la Târgu Mureş, terenul. De aceea, Gheorghe Mulţescu le-a dat indicaţii speciale elevilor săi.

”Este un meci de o importanţă deosebită pentru ambele formaţii, dar noi suntem decişi şi pregătiţi să ne calificăm mai departe. Terenul va fi greu, însă vom încerca să jucăm inteligent, să ne dozăm efortul şi să speculăm fiecare oportunitate de a înscrie. Va fi cu totul alt joc faţă de cel de campionat, noi având, totuşi, un uşor avantaj moral prin prisma succesului recent de la Ploieşti”, a declarat Mulţescu despre confruntarea cu ardelenii, pentru site-ul oficial al clubului.

Partida cu ASA Târgu Mureş a fost programată iniţial pentru ziua de joi, de la ora 18.30, însă va începe mai devreme cu o jumătate de oră, de la ora 18.00, la solicitarea televiziunii sport.ro. 

foto: Mediafax