Liberalii din Consiliul Local Ploieşti au obţinut o sumă importantă din fondul de rezervă al primarului pentru construcţia unei pieţe noi în centrul Ploieştiului.

Aproximativ 5 milioane de lei vor intra în bugetul SC Hale şi Pieţe SA în scopul deja declarat al ridicării unei pieţe noi, la standarde moderne pe amplasamentul actualei pieţe centrale din vecinătatea Halelor Centrale.

„Solicitarea noastră are ca destinaţie modernizarea pieţei de lângă Hale. O îndatorare a SC Hale şi Pieţe SA pentru acest scop este nesustenabilă din punct de vedere economic. Consiliul Local trebuie să ajute la demararea cât mai grabnică a lucrărilor de construcţie a unei noi pieţe. Este un proiect necesar ploieştenilor“, a declarat George Botez, liderul liberalilor din Consiliul Local.  

Suma aceasta va uşura sarcina SC Hale şi Pieţe de a contracta un credit mai mic pentru acest proiect care trebuie început anul acesta. Suma totală estimată de conducerea Hale şi Pieţe pentru acest proiect se ridică la 4 milioane de euro.