Zeci de clienţi şi angajaţii unui magazin din zona de nord a municipiului Ploieşti au fost evacuaţi de urgenţă, luni seară, iar circulaţia pe una dintre cele mai aglomerate artere rutiere din oraş a fost întreruptă, după ce un TIR a derapat şi o rupt o ţeavă de gaze. În urma incidentului, nimeni nu a fost rănit.

Aproape 50 de persoane, angajaţi şi clienţi ai unui magazin situat în zona de nord a municipiului Ploieşti au fost evacuate de urgenţă, luni seară, din incinta magazinului, după ce un TIR a derapat şi a fisurat o ţeavă de gaze în apropiere de intersecţia dintre Şoseaua Vestului şi Bulevardul Republicii, din Ploieşti.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Prahova, Raluca Vasiloae, managerul magazinului a fost cel care a decis evacuarea acestuia.

În zonă, a fost trimisă o ambulanţă, însă nu a fost nevoie de intervenţia echipajului medical, nefiind persoane rănite.

La locul accidentului, au fost chemate echipe de la compania care asigură furnizarea de gaz natural, iar pentru a preveni orice incident autorităţile au decis să blocheze circulaţia pe Şoseaua Vestului, una dintre cele mai circulate artere rutiere din oraş.