Allview a lansat în cadrul celui mai important eveniment european dedicat tehnologiei mobile, Mobile World Congress Barcelona 2014, smartphone-ul Viper S, noul flagship al gamei de Dual-SIM-uri.

Telefonul este echipat cu un procesor Qualcomm Snapdragon Quad Core tactat la 1,4 GHz, display IPS HD OGS de 5 inch, memorie RAM de 2GB, spaţiu de stoacre inter de 16GB, extensibil la 48 GB, două camere foto Omnivision de 13 MP, respectiv 5MP şi rulează sistemul de operare Android 4.3 Jelly Bean.

Smartphone-ul Viper S este echipat cu NFC (Near Field Communication), o tehnologie wireless concepută pentru a face schimb rapid de informaţii între diferite dispozitive prin atingerea sau apropierea acestora.

„Suntem bucuroşi să fim prezenţi pentru al treilea an consecutiv la cel mai important târg de IT&C din Europa. Cu o săptamână în urmă am dus gama de Single SIM la un alt nivel, prin lansarea smartphone-ului X1 Soul Xtreme. Astăzi este rândul gamei Dual SIM să primească un vârf de lance, un smartphone performant, compatibil cu tehnologii de ultimă oră şi adaptat necesităţilor de zi cu zi ale consumatorului modern”, a declarat Lucian Peticilă, General Manager Allview.

Viper S este compatibil cu tehnologia Miracast care permite transferul imaginii şi al sunetului de pe device pe orice televizor cu port HDMI prin intermediul adaptorului wireless display Smart2View.  Noul device Allview poate fi achiziţionat din magazinele partenere începând din luna aprilie, la preţul de 1.299 lei.