Este adevărat că foarte puţini dintre noi ştiu cu adevărat care este cel mai eficient, bun şi corect mod prin care poţi să pariezi ca la carte. De cele mai multe ori, jucătorilor nici nu le pasă de care este metodologia corectă de pariere pentru că sinceri să fim, nu au niciun motiv să îşi bată capul cu aşa ceva. Atâta timp cât oamenii se distrează, ei nu au nevoie de a reţine detalii inutile legate de modul corect de joc sau strategie.

În realitate, există câteva motive pentru care apar mai multe pierdere decât ar trebui, iar dacă vrei să îţi îmbunătăţeşti performanţele, trebuie să înveţi să recunoşti aceste semne care îţi arată foarte evident ce trebuie să schimbi în modul tău de joc. Iată câteva sfaturi şi exemple.

Pariezi fără strategie

Dacă ai intrat la Betfair de exemplu şi ai început să pariezi fără nici măcar un gând sau un obiectiv, probabil nu ai nici măcar o strategie simplă pe care să o urmezi în timp ce te joci. Ei bine, acesta este un semn care îţi confirmă faptul că nu pariezi tocmai cum ar trebui şi ar trebui să ai mai mult grijă. Fiecare joc are o strategie care trebuie aplicată, iar când vine vorba despre jocul de Poker, aceste strategii pot fi cele mai complexe. Dar nu doar strategia este importantă la pariuri ci să fii şi documentat cu privire la toate noţiunile şi terminologia ce ţin de jocul tău. Îţi vom da un singur exemplu. Ştii ce înseamnă House Edge sau Marginea Casei? Dacă nu, ar trebui să începi de aici.

O altă metodă prin care poţi alege o strategie sau un stil de joc este să începi să urmăreşti şansele de câştig şi RTP-ul jocurilor. Avantajul jucătorilor este că pot să vadă toate aceste informaţii direct în mediul online. Fiecare joc are un RTP făcut public şi despre care poţi afla oricând detalii. Modul în care te ajută o astfel de strategie este să îţi ofere informaţii preţioase despre toate jocurile dintr-un cazino. Mai mult decât atât, acesta este un avantaj valabil numai pentru cazinourile din mediul online. Jucătorii din cazinourile fizice nu se bucură de astfel de beneficii.

Un alt comportament foarte sănătos pentru un rezultat bun la cazino este ca indiferent de joc, să fii mereu pregătit să aplici o strategie de buget. Cu cât îţi vei gestiona mai bine bugetul, cu atât vei ştii când trebuie să nu mai pariezi sau când trebuie să îţi planifici următoarea partidă. Trebuie să ai mereu o limită de pariere atât pentru sesiunile de succes, dar şi pentru cele pierzătoare.

Nu faci niciun efort să devii mai bun



Când te laşi numai în seama norocului, este evident că nici nu există loc pentru îmbunătăţiri. Iar acesta este un comportament de betting dăunător pe termen lung. Trebuie să îţi schimbi complet stilul de viaţă pentru a vedea cum apar îmbunătăţiri în ceea ce priveşte stilul tău de joc. Oare faci deja una dintre aceste lucruri? Urmăreşti emisiuni educative despre noţiuni financiare? Îţi faci mereu documentarea online înainte de a încerca un slot nou? Te uiţi la alţi jucători de top şi la modul în care au jucat într-un turneu important?

Dacă ai răspuns negativ la obiceiurile de mai sus, atunci cu siguranţă trebuie să schimbi ceva în comportamentul tău de jucător. Primul pas este să începi să te documentezi foarte bine despre toate noţiunile care sunt legate de jocurile pe care tu le preferi. Chiar dacă eşti un jucător care practică foarte mult Blackjack sau Poker, trebuie să cauţi clipuri în care oameni care se pricep la aceste jocuri vorbesc direct şi deschis despre fiecare secret care te-ar putea ajuta să devii un jucător mai bun.

Pierzi prea repede banii

Asta se întâmplă pentru că ajungi în cazino numai cu gândul de a câştiga şi uiţi de faptul că pariatul înseamnă şi distracţie, nu doar bani şi profit. De cele mai multe ori, aceşti jucători care nu se gândesc decât la câştiguri vor deveni foarte rapid iritaţi şi deranjaţi sau stresaţi de faptul că pierd bani şi vor începe să parieze compulsiv, cu mize tot mai mari pentru a recupera cât mai repede banii pierduţi. Uneori merge, dar în majoritatea cazurilor, această strategie nu va da niciodată rezultate.

Trebuie să te întrebi pe tine dacă este în regulă să schimbi atât de des jocurile de slot sau să mergi de la o masă la alta pentru a “schimba norocul”. Eşti sigur că strategia ta este una eficientă, eşti sigur că faci ceea ce trebuie?

Nu te odihneşti destul

Şi odihna joacă un rol foarte important în eficienţa unui jucător de jocuri de noroc. Cazinoul este plin de tentaţii, iar jocurile sunt foarte simple. Dar dacă îţi doreşti un profit substanţial, nu jocurile simple ar trebui să fie obiectivul. Jocul de Poker este ceea ce trebuie să înveţi, iar pentru a fi eficient la Poker, ai cu siguranţă nevoie de odihnă.

Evident, această claritate a gândurilor este direct proporţională şi cu nivelul de sănătate şi comportament pe care îl ai de obicei cu corpul tău. Dacă eşti unul dintre jucătorii care consumă alcool, fumează substanţe interzise, consumi foarte multă cafea şi are tendinţa de a nu dormi mai mult de 5 ore pe noapte, probabil că nu funcţionezi la capacitatea la care ai putea.

Concluzie

Iar acestea sunt numai câteva semne care îţi pot arăta cât de eficient eşti defapt şi ce ar trebui să faci defapt pentru a deveni din ce în ce mai bun la jocurile pe care le iubeşti.