Atunci când sunteţi în deplasări, pe lângă smartphone, puteţi să luaţi cu voi şi fierul de călcat. Totuşi, acest tip de fier de călcat nu este unul obişnuit, deoarece se alimentează printr-un banal port USB.

 

În principiu, este vorba de un gadget destinat oamenilor de afaceri care se află mereu în deplasare. Pentru că de cele mai multe ori ai nevoie de un costum prezentabil şi de pantaloni la dungă, un fier de călcat nu mai este opţional. Chiar dacă aici nu este vorba de un fier de călcat de dimensiuni obişnuite, pentru urgenţe, accesoriul pe care vi-l prezentăm este perfect, scrie Playtech.ro.

Pentru alimentare, poate fi încărcat de la USB sau poate folosi două baterii AA. Nu de alta, dar pe marginea aparatului găsiţi un port microUSB care se potriveşte de minune la încărcătorul de Galaxy S III. După ce l-aţi pornit şi a ajuns la temperatura perfectă, printr-o procedură foarte simplă vă puteţi netezi cămaşa sau vă puteţi finisa dunga de la pantaloni. Pentru a accentua noţiunea de portabilitate, gândiţi-vă că vorbim de un dispozitiv de 60 de grame al cărui preţ gravitează în jurul valorii de 10 dolari. Dimensiunile sunt de 100 x 60 x 18 milimetri.