Mark Zuckerberg, cofondator si director executiv al Facebook, a participat, la sediul central al companiei pe care a creat-o, la prima sa sesiune de intrebari si raspunsuri, vorbind despre numeroase aspecte referitoare la reteaua de socializare, dar si despre chestiuni personale. In acest context, miliardarul in varsta de 30 de ani a fost intrebat daca se imbraca in fiecare zi cu acelasi faimos tricou gri.

Zuckerberg a spus ca detine numeroase tricouri gri asemanatoare, precizand ca poarta acelasi gen de imbracaminte pentru ca vrea sa isi simplifice viata. Potrivit lui Mark Zuckerberg, imbracatul si micul dejun implica luarea unor decizii "stupide", cu care el nu vrea sa piarda prea mult timp.

"Chiar vreau sa imi simplific viata, asa ca trebuie sa iau cat mai putine decizii posibile in legatura cu orice, exceptand modul in care pot sa ma fac util intr-o mai mare masura comunitatii", a spus Mark Zuckerberg. "Sunt in aceasta postura norocoasa in care trebuie sa ma trezesc in fiecare zi si sa lucrez in interesul a peste 1 miliard de persoane si simt ca nu imi fac datoria daca imi risipesc din energie pe lucruri stupide si frivole din viata mea. Astfel, pot sa imi dedic toata energia pentru a realiza cele mai bune produse si servicii", a mai spus Zuckerberg.