Mijlocaşul Laurenţiu Marinescu a intrat, începând de marţi, în programul normal de pregătire al galben-albaştrilor, însă va mai avea nevoie de timp până va putea evolua într-un meci oficial.

Marinescu s-a întors la antrenamentele echipei, după o lungă perioadă petrecută în sala de forţă, unde a urmat un program special de recuperare. Mijlocaşul a scăpat complet de durerile cauzate de miozita abdominală ce l-a chinuit în ultima lună şi jumătate, iar acum şi-a recăpătat tonusul şi se poate pregăti la intensitate maximă sub comanda lui Răzvan Lucescu.

Fotbalistul, care în luna august a acestui an va implini 30 de ani, va fi, însă, obligat să mai aşteapte până la revenirea pe gazon într-un joc oficial, iar antrenorul Răzvan Lucescu a şi explicat situaţia mijlocaşului. ”El n-a mai jucat de 10 luni şi trebuie să fim foarte atenţi când şi cum stabilim acest moment al reintrării sale. Faţă de antrenamente, la meciuri lucrurile sunt total diferite, intervin adversarii, presiunea, ritmul mult mai intens şi nu ne permitem să riscăm nimic în cazul lui. Eu m-aş mulţumi ca Marinescu să bifeze câteva minute în unele partide, dar  valoarea lui o vom revedea abia din sezonul viitor”, a declarat Lucescu.

 

FOTO: FC Petrolul