Personajul ăsta, care pare desprins din nişte benzi desenate nereuşite, se crede un Dumnezeu mai mic şi chiar e convins că poate face “ce vrea muşchii lui” de smardoi. Aşa era şi la Galaţi, aşa este şi acum. Meme înjura lumea ca la uşa cortului şi atunci când fanii Oţelului îi cereau socoteală. Meme l-a pocnit pe suporterul Stelei, când făcea parte chiar din conducerea Stelei. Meme, acum, şi-a umflat muşchii în faţa unei ziariste, deranjat că televiziunea care transmite meciul şi-a permis să trimită o echipă la antrenamentul oficial al Stelei. A înjurat ca un golan ordinar, i-a dat afară pe oameni, că el e jupân, şi i-a mai luat şi telefonul fetei pentru a şterge înregistrarea. Tâlhărie, zic!

Culmea, ziariştii reprezentau un trust de presă care a pupat fundul Stelei până s-a săturat şi fundul. Nimic nu a mai contat pentru Meme! El este deasupra şi ar trebui să-i mulţumim cu toţii că ne lasă să trăim pe lângă el. Meme, care este doct, care este un orator desăvârşit, care are un bagaj de cunoştinţe cum nimeni nu mai are a ajuns, prin toate acţiunile lui, pe fundul unul vas căruia noi îi spunem closet. Culmea, tragi apa, dar Meme rezistă!

Şi asta n-ar fi tot. Dar el reprezintă magnificul, inegalabilul, formidabilul, mirobolantul club Steaua Bucureşti. Acelaşi club la care activează Marius Ianuli, alias Mache, individul ăla care s-a lăsat filmat în timp ce se masturba, de faţă cu alţi membri din staff-ul echipei, acelaşi club care are un patron la închisoare şi acelaşi club al cărui şef de galerie e la zdup.